PAMJE NGA OPERIMI ESTETIK I VESHEVE


NE OPERIM TE HUNDES ME KOLEGUN,MIKUN DHE MESUESIN TIM TE NDERUAR DR.HASAN JAKUPI,NENTOR,2001,PRISHTINEViti 1993,fillimi i operimeve estetikePAMJE NGA OPERIMI ESTETIK I HUNDESPAMJE NGA OPERIMI ESTETIK I VESHEVE


BASHKEPUNETORET E VERZUAR,DISPONIMI DHE SUKSESI...ME FEMIJET E MILagja ime,1973


Familja ime


Medlina dhe Betimi


URA E ISLOM BEGUT,FILLIMI I SHEK. XX


VERMICE,QERSHOR,2002


ME NJE SHOK SEZONAL,EMRIN E KA DARDALEC


Qarshija e Madhe


MEDLINA NE BALLINEN E REVISTES Z E R I, 07.12.2002


MOTER DHE VELLA,MEDLINA DHE BETIMI

Opinioni,faqe 1
Letra e z.Albright
SENT PERTERSBURG TIMES,21.XI.1999
Opinioni,faqe2
Opinioni,faqe3
BOTA SOT,NENTOR,1999